Opis forum
Drachniu:-* <3
Absolutnie nie bierz do siebie tego co ja pisałem, po prostu posłużyłeś jako przykład, bo akurat napisałeś z tymi kulkami newsa ciekawego:) Ale powiem Ci, że wiedza niektórych osób mimo stażu strzelanek jest na poziomie osoby początkującej. Ogólnie to ja Ciebie nie mam na uwadze bo byłeś na 1 strzelance z nowym sprzętem więc luz.
Jeśli Cie uraziłem proszę o wybaczenie:)
Ciekawi mnie tylko jak to wam wyjdzie z tą bronią boczną. Ale to wszystko wyjdzie w czasie. Ja chciałem Wam oszczędzić wydatków i męczarni ale może takie doświadczenia trzeba samemu zdobyć
A ja nie przyjeżdzam bo mam problemy natury finansowej:P Za dużo firm i modeli replik chciałbym sprawdzić a nie mam na to kasy więc kombinuje. Tu coś kupie tu coś sprzedam. Obecnie planuje sprzedaż karabinu, który posiadam i zakup czegoś bardziej ergonomicznego. Stosunek ceny do osiągów jest u mnie kiepski w tej chwili:P
Ale mundur i części oporządzenia też chce opchnąć i zmienić.: Bo mi się nie podobają
Po pierwsze panienki to jak jeszcze raz ktoś wspomni o siniaku jaki miałem na czole to mu przypierdole Dostałem i nauczyło mnie to że trzeba mieć szmatę na łbie albo kask i koniec pierdolenia.
po drugie Maniek i Kacper jak dwa pośladki a między nimi ... cała reszta naszego ASG. Pomijając że dzielicie ASG Niemce na dwa obozy to jeszcze rzygać się chce na to forum jak was czytam.
nikomu nie będe mierzył FPSów
Powiem wam co ja myślę. Mam maskę na ryj szmatę na łeb odjebany sprzęt na cacy i boczniaka. I pierdoli mnie czy ktoś ma 350 czy 400 FPS oby nie przestrzelał okularów będzie GIT. Jeżeli ktoś straci zęba albo oko niech nie ma do mnie pretensji bo nie oddam mu złamanego grosza jak ja mogę mieć maskę i okulary z atestem i boczniaka to mogą i inni a jak ich nie stać to niech siedzą w domu. Jestem kurewsko zdeterminowany do wprowadzenia jasnych zasad takich jak: OKULARY MASKI, KASKI, KOMINIARKI. Następna sprawa to chlanie przed i w czasie strzelanek. NIE MA PICIA jak pije choć jedna osoba albo ma KACA to ja pierdole taką zabawę. Temat chlania to nie propozycja to wymóg i albo się wszyscy zastosują albo sprzedaję karabin i oporządzenie. I temat chlania będzie stanowić pierwszy punkt regulaminu!!!
Tyle w temacie resztę przedyskutujemy u mnie 23.03.2012 o godzinie 20. A jak komuś nie pasi termin to przykro mi ustalenia będą bez niego.