Nazwa forum

Opis forum

#1 2012-07-29 10:54:37

Kudłaty

Użytkownik

Punktów :   

Felin

Wyjazd był zajebisty! Ludzie dopisali jak nigdy! Jedno ciało poganiało następne, chłop przy chłopie! Było fantastycznie!!!

Pamiętacie moje wypociny?

"Fajnie będzie jak by wszyscy dopisali. Wreszcie pobawili byśmy się w większym gronie.
           Co Wy na taką propozycję."

I co?!
  Nie da się normalnie umówić na konkretne miejsce, czas i pojechcać się pobawić!
  To poprostu jest KURWA niewykonalne!!!

"Niestety" nasza zabawa "wymaga" większej ilości graczy aby to wszystko jakoś wyglądało.
Na nic wykonywanie X telefonów do każdego, umawiania ekipy aby wszystkich pogodzić.
Jeśli jakimś cudem uda się wszystko obgadać i wyjazd może dojść do skutku, to nie ma nic bardziej "pocieszającego" jak
usłyszeć z rana. "Ja jednak odpadam wróciłen nad ranem i nie dam rady następnym razem pojadę"!!!
Taka sytuacja powtarza się.

Następne pytania:

To po jaką cholerę się umawiać? Od początku tego roku każda strzelanka przebiega w składzie 4 w porywach 5 osób?
Po co się umawiać, jak następnego dnia i tak 2 lub 3 osoby nie pojadą?

Jak ktoś chce to niech odpowie na te pytania.

Dziękuję.

#2 2012-07-29 11:22:32

maniollo

Administrator

Punktów :   

Re: Felin

Podpisuję się pod wypowiedzią Marcina vel Kudłatego.

Miara się przebrała. Ile można prosić o strzelanie? Kurwa, czy tylko mi i Marcinowi zależy na tym żeby się spotkać? Wszyscy wiedzą, że strzelanki odbywają się w niedzielę, a i tak trzeba dzwonić do królewiczów czy ma ochotę uraczyć nas obecnością na spotkaniu.

Proponuję takie rozwiązanie - za tydzień ustawka (ostatnia). Jeżeli znowu będzie 4-5 osób kończymy z organizacja zabawy dla wszystkich.

Marcin - podepniemy się pod lubelskie ASG. Przyjmą nas z otwartymi  rękami.

Założyłem nowe forum - asgniemce.iq24.pl

Proszę o rejestrację tylko tych, którzy maja zamiar dalej się w to bawić. Przez zabawę rozumiem aktywny udział w strzelankach !!!

NIE POZDRAWIAM !

" Bo ruchać to trza umić"
Paulo Coelho

#3 2012-08-03 12:20:40

Kasper

Użytkownik

Punktów :   

Ja jestem jak najbardziej chętny na ten weekend i wszystkie następne.

Ostatnio nie mogłem bo mi wypadła sprawa w sobotę i wyszło jak wyszło. Teraz się piszę ale od razu mowie, że auta nie będę mógł brać. Dziś byłem na przeglądzie i do wymiany sworzeń i tuleja czegoś tam:P;/  Także brak podbitego przeglądu i auto do naprawy. Jak będzie transport można zrobić zrzutę i jechać do Mańka. Ale warto mieć 2 opcje np. kopalnie czy coś w razie gdyby były problemy z transportem tak jak ostatnio. Wtedy Maniuś by musiał dojechać ale chyba jest u nas na wakacjach więc może nie bedzie tak źle.

Dobrze by było też zastanowić się i policzyć wszystkie osoby, które mogą a potem, które chcą regularnie się strzelać. I pogadać na najbliższym spotkaniu co i jak odnośnie organizacji face to face. Będzie wiadomo ile osób jest na ile można liczyć itd.

Chodzi mi o takie kwestie typu wypadek z hubertem gdzie "sprawca" i poszkodowany w ogóle się nie będą strzelać (najprawdopodobniej) ale ich przykłady miały wpływ na to jak wszystko wygląda aktualnie plus nowe osoby.

Pozdro

#4 2012-08-03 15:34:50

Kudłaty

Użytkownik

Punktów :   

CZEŚĆ

Bez obrazy, z całym szacunkiem do Ciebie Rafał.
Czytałem Twijego posta wraz z Magdą. Szczerze mówiąc nie mogliśmy pojąć o co może Tobie chodzić w kwestji Huberta i "sprawcy"?
Co miałeś na myśli?
Domagasz się napiętnowania, ukarania "sprawcy"?
Uważasz że przykra sprawa z Hubertem ma BEZPOŚREDNI związek że na strzelanki chodzi teraz tylko 4, 5 osób?

#5 2012-08-03 21:45:42

Kasper

Użytkownik

Punktów :   

Hej:)

Ten zwrot miał być w żartach myślałem, że emotikonka to ukaże Nie miałem na myśli nic negatywnego. I nie myślałem o tej sytuacji tak jak to opisałeś. Ale stwierdzenie, że "przykra sprawa z Hubertem ma BEZPOŚREDNI związek że na strzelanki chodzi teraz tylko 4, 5 osób?" na pewno jest trafny w pewien sposób bo hubert i jego brat to były 2 osoby i pamietasz napewno najwieksze strzelanki byly z ich obecnością włącznie.

Chodziło mi raczej o ich nastawienie i zainteresowanie strzelankami niż jakieś roztrząsanie sprawy. Fajnie by było jak by udało się takie osoby przekonać do powrotu, tutaj myślę też o jarku i innych osobach. O tym można by pogadać.

#6 2012-08-04 07:08:03

Kudłaty

Użytkownik

Punktów :   

Witam
Dziękuję że wyjaśniłeś o co chodziło. Faktycznie ikonka była, ale można było różnie interpretować co napisałeś.
Dlatego zadałem 2 pytania. Tylko takie nasuneły się na myśl po przeczytaniu posta.

Masz rację trzeba o tej sprawie pomówić. Może ktoś dojdzie ze "starego" składu.
Istnieje jeszcze jedna kwestja.
"Mogę jechcać na strzelankę jak będzie dużo ludzi"
Takie stwierdzenie słyszałem niejednokrotnie. Jak ten ktoś co to powiedział by pojechał, było by nas więcej o jedną osobę. Nikt nikomu niech łaski nie robi że przyjedzie i poprawi naszą frekwęcje w zabawie. To niech powie że nie ma ochoty się bawić i będzie  omijany w organizacji wyjazdu.

Nic to. Dzięki za wyjaśnienie wcześniejszej kwestji, już wiem o co chodziło.
Narka

Stopka forum

RSS